top of page

Lemmikkien virtsa- ja kuolatahrojen poisto kankaalta ja muovilta

Päivitetty: 27. elok. 2020


ma-fra virtsanpoistaja ja hajujen poistaja

Ma-Fra -lemmikkisarja pitää sisällään useita ratkaisuja, joilla lemmikkien virtsa- ja kuolatahroja sekä niiden hajuja voidaan poistaa niin kotona kuin kulkuneuvossa. Sarjalla onnistuu niin virtsan poistaminen sohvasta, virtsan poistaminen matosta, auton istuimista ja sisäverhoiluista, oli kyseessä sitten kankainen tai muovinen pinta. Tuotteilla onnistuu myös virtsan hajun poistaminen verhoiluilta ja huonekaluilta.


Petline-tuotesarjaan kuuluva yleistuote Urine Remover on suunniteltu poistamaan virtsa- ja kuolatahroja kankaalta ja muovilta, niin kotona kuin ajoneuvossa. Tuote sekä poistaa vahinkojen jäljet että eliminoi niiden hajun sisätiloista.


PetLine -sarja on suunniteltu täysin turvalliseksi käyttää, eikä jätä haitallisia aineita verhoiluun. Se sopii siis erinomaisesti autoileville lemmikkitalouksille, sekä autoihin, joissa matkustaa lapsia.


Tuote tarvtisee vain suihkuttaa pinnalle, antaa vaikuttaa ja pyyhkiä poist kostealla liinalla.

Löydät tuotteen verkkokaupastamme täältä.

Muut PetLine sarjan tuotteemme löydät täältä.


bottom of page