Presco lemmikkituotteet

Päivitetty: 27. elo 2020

Lemmikkitalouden tarpeet poikkeavat muista kotitalouksista. Niin kodin, huonekalujen, lemmikin tarvikkeiden kuin autonkin puhdistamiseen tulee mukaan uusia muuttujia: karvaa, kuolaa ja muita vahinkoja. Toisaalta uteliaan lemmikin kotona ei todennäköisesti haluta käyttää vahvoja ja haitallisia puhdistusaineita turvallisuussyistä. Tämän takia lemmikkitalouksien - ja lemmikkien itsensä - puhdistaminen onkin kuin vähän kuin autojen fiksaaminen: oikeiden välineiden valinta on mitä kriittisin elementti.


Lemmikkitalouksien prioriteetti on turvallisuus. Eläimet ovat uteliaita, eikä kodin tai kulkuneuvon puhdistaminen saa jättää jälkeensä pieniäkään jäämiä haitallisia kemikaaleja. Siksi Prescon valikoimaan kuuluva Petline lemmikkisarja on kokonaisvaltainen ja turvalliseksi suunniteltu kokonaisuus lemmikkitalouden, myös autoilevan sellaisen, siivoustarpeisiin.


Sarjaan kuuluu kolme kategoriaa:

Eläinten iho poikkeaa ihmisten ihosta. Myös eri eläinten iho voi olla erilaista. Kissoilla ja koirille on suojanaan turkki, eivätkä ne hikoile ihonsa läpi - siksi niiden iho onkin ihmisiä herkempää. Tämän takia koiraa ei kannata pestä ihmisille tarkoitetuilla shampoilla, eikä kissaa koirien shampoolla. Liian vahva tuote voi aiheuttaa vähitellen ongelmia eläimen vastustuskyvylle ja terveydelle.


Petline Body -sarjaan kuuluvat lemmikin itsensä puhtaanapitoon soveltuvat aineet. Valittavana ovat erittäin hellävaraiset kuivashampoot kissoille ja koirille, sekä tavalliset shampoot lyhytkarvaisille, pitkäkarvaisille ja valkoisille koirille.

Auton sisäosien puhtaanapito on jo lähtökohtaisesti haaste, koska niin moniin pintoihin on vaikea päästä käsiksi. Tämä yhtälö muuttuu yhä haasteellisemmaksi, kun autossa matkustaa eläimiä. Penkkeihin tarttuu karvaa ja kuolaa, ja lemmikeille saattaa sattua vahinkoja matkan aikana. Suljetussa tilassa epämiellyttävistä hajuista on tavallista enemmän haittaa.


Petline Car -sarjaan kuuluvat kulkuneuvojen puhdistamiseen tarkoitetut aineet. Mukaan kuuluu niin kuolanpoistaja, virtsatahrojen puhdistaja, yleispuhdistusaine kuin erityispuhdistusaineita tekstiili-, muovi- ja nahkapinnoille.


Lemmikki viettii eniten aikaa kotona, ja siellä sen jäljet ovatkin selkeimmin nähtävissä. Huonekaluihin ja kodin tekstiileihin tarttuu karvaa ja hajuja, eikä näistä ole helppo päästä eroon. Lattiaan piintyy tahroja, kuten myös kissan hiekkalaatikkoon.


Petline Home -sarja pitää sisällään kodin puhdistuksen ratkaisut. Sarjaan kuuluu puhdistusaine huonekalujen tekstiilipinnoille, puhdistusaine lattioille, puhdistusaine hiekkalaatikoille sekä yleinen hajunpoistaja.


Kaikki lemmikkituotteemme ovat tarjolla täällä.