top of page

Milwaukee M18 FAP180 FUEL Kiillotuskone

Päivitetty: 27. elok. 2020

M18 Fuel on ensimmäinen langaton hiomakone, joka kykenee käsittelemään koko auton yhdellä latauksella. Kierrokset nousevat miltei 2200 rpm asti, vieden hankalammatkin käsittelyt kunnialla loppuun. Laite on helppo käsitellä ja johdollisia vastineitaan kevyempi. Videolla toimarimme Markku esittelee laitteen tehoa.

Perinteinen johdollinen hiomakone tuo käsittelyyn omat haasteensa. Johtoa tulee varoa, ettei se aiheuta lisänaarmuja käsiteltävään pintaan. Johdottomat hiomakoneet puolestaan ovat perinteisesti olleet teholtaan ja akun kestoltaan riittämättömiä kovaan käyttöön. M18 Fuel on tervetullut laite markkinoille, koska se vastaa kumpaankin ongelmakohtaan tehollaan ja kestävällä akullaan. Laite on suunniteltu ja tasapainotettu ergonomisesti, ollen helppo ja mukava käyttää.


- Hiiliharjaton POWERSTATE moottori - Redlink Plus elektroniikka - Maks. kiillotuskapatiseetti 180 mm - Johdoton helppo liikkua auton ympäri - Nopeuden säätö: 800-2500rpm - Suuri kuminen etuosa estää naarmujen syntymisen maaliin - Lock-On toiminto pitäkestoiseen työhön - LLO toiminto estää automaattiset aloitukset - Nopeuden säätö - Poistettava ja vaihdettava pölysuoja takaa pitkän käyttöiän

bottom of page