top of page

Nahan pesu ja hoito - Charme Leather Kit

Päivitetty: 29. heinäk. 2021

Nahka on ylellinen ja mukava materiaali auton verhoilussa. Se kiinnittää huomion heti, ja antaa sisustalle kuin sisustalle ylellisen ilmeen. Hyvin hoidettu nahkaverhoilu on erittäin pitkäikäinen. Parhaimmillaan hyvin hoidettu nahka kestää käyttöä itse autoa pidempään. Käytännössä hyvin hoidettu nahkaverhoilu on loputtomasti käyttöä kestävä.

Pitkä käyttöikä edellyttää kuitenkin säännöllistä ja asianmukaista hoitoa. Huomiotta jäävä nahkaverhoilu on mahdollista myös pilata hyvinkin lyhyessä ajassa. Nahka pitää sekä puhdistaa että ruokkia säännöllisesti. Nahka joutuu todella kovalle käytölle autoissa, sillä se on jatkuvan rasituksen ja kulutuksen armoilla. Siksi sen säännöllinen puhdistus ja hoitaminen on elintärkeää, jos nahkapinnat halutaan säilyttää ehjinä ja kimmoisina. Nahkapinnat ovat tekemisissä niin kylmän kuin kuuman ilman kanssa, mikä hiljalleen kuivattaa sitä ja saa ne halkeilemaa


Charme Leather Kit


Charme Leather Kit on kokonaisvaltainen pakkaus nahkapintojen hoitoon. Pakkaus sisältää kaikki tuotteet nahkapintojen säilyttämiseen uudenveroisina. Pakkaus on myös tyylikkäästi muotoiltu, soveltuen erinomaisesti myös lahjaksi.

Ma-Fra Charme nahanhoitosetti

Pakkaukseen kuuluu:


- Charme Detergent 150 ml

- Puhdistusaine

- Charme Nutrient 150 ml

- Nahkaruoka

- Charme Hydrating Milk150 ml

- Kosteuttava voide

- Kaksipuolinen puhdistuskäsine

- Valkoinen latex-sieni

- Synteettinen säämiskäPuhdistus ja hoito


Puhdista pinta ensin Charme Detergent -puhdistusaineella. Vaahtoava puhdistusaine sisältää luonnollisia ainesosia, jotka imeytyvät nahkaan ja irrottavat likaa. Levita puhdistusaine nahkaverhoilulle pesusienellä ja hankaa pinta puhtaaksi. Jatka hankaamista kunnes pinta on kuiva. Pyyhi lopuksi kuivaksi säämiskällä. Detergent soveltuu sekä hyväkuntoisen nahan ylläpitoon kuin huonoon kuntoon päässeen verhoilun elvyttämiseen.


Puhdistuksen jälkeen levitä Charme Nutrient -nahkaruoka levityssienellä. Levitä tasaisesti koko pinnalle. Pyyhi ylimääräinen nahkaruoka pinnalta säämiskällä. Nahkaruoka vähentää ikääntymisen merkkejä ja palauttaa kuluneen nahan joustavuuden. Se ehkäisee vanhenemista hyväkuntoisessa nahassa.


Viimeistele käsittely Hydrating Milk -kosteuttavalla suihkeella. Suihkuta tuote puhtaalle ja ruokitulle pinnalle, ja pyyhi puhtaaksi säämiskällä. Hydrating Milk koostuu luonnollisista kosteuttavista materiaaleista, jotka edesauttavat nahan säilymistä pitkään. Säilyttää nahan joustavuuden ja kiillon, ehkäisten kuivumista ja halkeilua.bottom of page