top of page

Nopea sisäpesu – LaboCosmetica Dùctile

Päivitetty: 27. elok. 2020

Auton verhoilujen puhtaanapito on merkittävä osa autonhoitoa. Puhtaat verhoilut tekevät ajamisesta paljon miellyttävämpää. Myös puhtaanapidetty kojelauta, ovet ja muut muoviset osat tekevät ohjaamosta laadukkamman näköisiä. Puhtaanapito on myös osa sisämateriaalien ylläpitoa. Tahrat piintyvät ennen pitkää pintaa. Materiaalit myös kuluvat kun niitä ei ylläpidetä.

sisäpesu yleispuhdistusaine ductile labocosmetica


Verhoilujen puhdistaminen on jopa yllättävän helppo toimenpide, kun siihen varaudutaan oikein tuottein. Neuvomme tässä artikkelissa, miten puhdistat käytännössä kaikki ajoneuvon sisäpinnat yhdellä tuotteella – LaboCosmetica Dùctile -yleispuhdistusaineella. Dùctile on joustava, riittoisa ja turvallinen materiaalilla kuin materiaalilla.Ductile -yleispuhdistusaine soveltuu erityisen likaisille ajoneuvoille tai käyttöön ennen pinnan käsittelyä. Tuote on monikäyttöinen ja tiivis, soveltuen lähtökohtaisesti kaikille auton sisä- ja ulkopinnoille. Tuote on Alcantara® -sertifioitu poistamaan piintyneitä orgaanisia tahroja vahingoittamatta käsiteltävää pintaa.
Tuotteen innovatiiviset kationiset pinta-aktiiviset aineet jättävät verhoilupinnat pehmeiksi. Ductile eliminoi epämiellyttäviä hajuja, kuten piintynyttä savukkeiden hajua, ja jättää miellyttävän tuoksun sisätiloihin. Se ei tahraa pintoja, ja on helppo huuhdella. Dùctile soveltuu lähes kaikille pinnoille ja verhoiluille. Se on turvallinen myös herkillä pinnoilla puhdistettaessa piintynyttä likaa, öljyä ja rasvoja.

Verhoiluja ja sisäpintoja pestessä tuote laimennetaan noin 1:10 – 1:20. Kangasverhoiluilla laimenna 1:10, muovilla ja vinyylillä 1:20. Muovipintoja puhdistettaessa käytä harjaa. Harja muodostaa vaahdon, joka puhdistaa pinnan tehokkaasti ja syvältä. Suikuta tuote pinnalle, hankaa huolellisesti puhtaaksi, ja pyyhi tuotejäämät pinnalta puhtaalla mikrokuituliinalla.
Harja soveltuu myös monille verhoilupinnoille. Kaikki verhoilut eivät ole ominaisuuksiltaan identtisiä, ja istuimien ominaisuudet vaikuttavat sen puhdistustarpeisiin. Mitä tiiviimpään kudottu materiaali verhoilussa on, sitä haastavampi se on puhdistaa. Suihkuta tuote pinnalle ja hankaa huolellisesti harjalla. Pyyhi lopuksi ylimääräinen tuote pinnalta mikrokuituliinalla. Soveltuu myös koneelliseen puhdistukseen ja höyrypuhdistimille.
bottom of page