top of page

Moottoripyöräkypärän pesu

Päivitetty: 27. elok. 2020


Kypärän puhdistus on yhtä lailla tärkeää kuin moottoripyöränkin peseminen. Kypärän sisustan pinnoille kertyy hikeä ja rasvaa, joka tekee kypärän käytöstä epämiellyttävää ja voi kuluttaa verhoilua. Kypärän ulkopuoli puolestaan altistuu oikeastaan samoille rasitteille kuin autonkin ulkopintakin – hyönteisille, pölylle, lialle ja sadevedelle, mutta myös käsien rasvalle.


Kypärän pesun perustarvike on mikrokuituliina, jolla on helppo pyyhkiä kypärän kaikki pinnat joustavasti.Ulkopuolen puhdistamiseen soveltuu itikanpoistaja Killer, joka irrottaa tehokkaasti ja turvallisesti monenlaista likaa, myös piintyneitä tahroja.

moottoripyöräkypäräKoostumukseltaan ekologinen Killer liuottaa likaa eikä edellytä voimakasta hankaamista, suojellen näin käsiteltävää pintaa. Turvalinen useimmilla ulkopinnoilla. Soveltuu käytettäväksi myös moottoripyörillä ja kypärillä. Kypärän sisäpuolen puhdistamiseen soveltuu erinomaisesti neutraali ja turvallinen pesuainespray Pulicasco. Pitää kypärän sisustan raikkaana helposti ja nopeasti.Pulicasco on sumute kypärän sisäosien puhdistamiseen. Koostumukseltaan neutraali Pulicasco on turvallinen eikä sisällä myrkyllisiä aineosia turvallista käyttöä varten. Se myös sitoo hajuja, raikastaen kypärän ilman hajusteita. Pulicasco on myös turvallinen visiirille, kankaille, metalleille, muoville ja nahalle.


Pulicasco soveltuu kypärän sisäpehmikkeiden nopeaan puhdistukseen ilman niiden poistamista kypärästä. Tehokkaasti vaahtoava Pulicasco sumutetaan tasaisesti kypärän sisälle, annetaan vaikuttaa muutamia sekunteja, ja pyyhitään lopulta kuivaksi mikrokuituliinalla.


bottom of page