top of page

Malco kovavahat - Imperial Paste Wax & Nano Care Blueberry Wax

Päivitetty: 27. elok. 2020

Kovavaha on mainettaan helpompi ratkaisu auton suojaamiseen. Se on erittäin kestävä - oikein pestynä se kestää 6-12 kuukautta käyttöä. Yhdestä pakkauksesta riittää jopa neljäänkymmeneen

Malco nanovaha mustikkavaha kovavaha tummille autoille

käsittelykertaan, mikä tekee kovavahasta pitkällä aikavälillä kustannustehokkaan ratkaisun.


Prescon lippulaivatuotteisiin kuuluvat Malcon Imperial Paste Wax ja Nano Care Blueberry Wax -kovavahat.


Pese ja kiillota auto ennen vahausta. Pyyhi suurin osa vedestä esimerkiksi kumilastalla. Auton pinta voi olla kostea, kun vaha levitetään. Vältä kuitenkin vahausta suorassa auringonpaisteessa. Levitä vaha tasaisin vedoin vahanlevityssienellä tai epäkeskokiillotuskoneella. Pyyhi ylimääräinen vaha mikrokuituliinalla.

Malco imperial vesimelonivaha kovavaha

Imperial Paste Wax on VOC-vapaa peruskovavaha, jossa on vesimelonin tuoksu. Blueberry Paste Wax on nanovaha, joka soveltuu erityisesti tummille pinnoi. Molemmat vahat soveltuvat kaikille maaleille, myös kirkaslakkaisille. Ne soveltuvat niinikään lasikuidulle ja muille huokoisille materiaaleille, joten niillä voi huoletta vahata myös veneen.

bottom of page