top of page

Veneen rungon ja kannen puhdistus

Päivitetty: 31. elok. 2020

Veneen rungon ja kannen rutiininomainen pesu on verrattain helppo prosessi. Veneen gelcoat-pinta ei edellytä vahvoja aineita, eikä käsittely edellytä monia vaiheita.


veneitä laiturissa

Tässä on käytetty esimerkkinä biohajoavaa ja monitoimista Prestan Hull & Deck cleaner puhdistinta rungolle ja kannelle. Tuote soveltuu lasikuidulle, karhennetulle kannelle, kromille ja muille metallipinnoille. Se poistaa lian, rasvan, vesirajajäljet sekä pakokaasulian.


Kevyempää, säännöllistä pesua varten laimenna hanaveteen suhteessa 1:3. Huuhtele käsiteltävä pinta letkulla ja suihkuta tuote pinnalle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele puhtaalla vedellä. Pyyhi puhtaalla pesusienellä, jotta saat kaikki pesuainejäämät ja vesipisaratahrat irti pinnasta.


Hieman haastavampaa pesua ja piintyneiden tahrojen irrottamista varten laimenna suhteessa 1:1. Huuhtele letkulla, suihkuta tuote pinnalle ja anna vaikuttaa. Hankaa erityisen haastavat kohdat harjalla tai liinalla kunnes lika on täysin irronnut. Huuhtele ja pyyhi puhtaalla pesusienellä.

bottom of page