© 2015 Presco Oy

Asiakaspalvelu - 0400 171 727  - www.presco.fi - Onkkaalantie 33 - 36600 Pälkäne

Eikö haluamaasi tuotetta löydy vielä verkkokauppamme valikoimasta?

Päivitämme uusia tuotteita verkkokauppaan.
Voit lähettää sähköpostilla toivomuksesi uusista tuotteista: info@presco.fi

Pace Kit - Kiillotusjärjestelmä

Pace Kit on Prestan kokonaisvaltainen tuotekokonaisuus kaikkeen maalipinnan valmisteluun. Paketti sisältää kaiken mitä tarvitset epäkeskokiillotuskoneen kanssa työskennellessä, kaikkiin myllytyksen vaiheisiin. Pace mahdollistaa naarmujen poiston, kiillotuksen, pyörrejälkien poiston, ja myös viimeistelyn, ellei tarkoitus ole vahata tai pinnoittaa ajoneuvoa käsittelyn jälkeen.

 

Pakkaukseen kuuluu kaikkien alkuperäisten Presta -tuotteiden lisäksi niiden kanssa yhteensopiviksi suunnitellut laikat ja välineet kaikkiin työvaiheisiin.

 

Pace on äärimmäisen käytännöllinen kokonaisuus, jolla varaudut kaikkiin myllytysprojekteihin. Kaikki osat ovat keskenään yhteensopivia. Saat parhaan mahdollisen lopputuloksen mahdollisimman vähällä shoppailulla.

 

 

 

Karkeaan hiontaan ja isojen naarmujen poistoon paketti sisältää Pace Heacy Cut Compound -karkean hionta-aineen. Sen kanssa käytettäväksi sopii joko violetti villalaikka tai harmaa vaahtomuovilaikka.

 

Keskikarkeaan hiontaan soveltuu Pace Medium Compound, ja sen kanssa käytettäväksi oranssi vaahtomuovilaikka.

 

Kiillotukseen soveltuu Ultimate Polish -kiillotusaine ja musta vaahtomuovilaikka. Viimeistelyyn puolestaan on tarkoitettu Protective Glaze, joka sisältää myös vahaa.

 

Näiden tuotteiden lisäksi pakkaukseen kuuluu laikanpuhdistusharja sekä viisi erittäin pehmeää mikrokuituliinaa.

 

Katso Prestan käyttöohjevideo tästä linkistä.

 

 

Naarmujen poisto

 

Heacy Cut Compund karkea hionta-aine poistaa P1500 -karkeusasteen naarmuja. Käytä Heavy Cut Compound violetilla laikalla kovilla clear coat -pinnoilla, tai harmaalla laikalla perheimmä clear coat -pinnoilla.

 

Medium Cut Compound poistaa P2500 -karkeusasteen naarmut. Käytä Medium Cut Compound oranssilla laikalla.

 

Molemmat tuotteet antavat samalla käsittelyllä syvän kiillon, säästäen käsittelyaikaa. Eivät sisällä vahoja, silikonia tai täyteaineita. Turvallisia maalaamokäytössä. Vesipohjainen koostumus tekee käytöstä helppoa ja nopeaa.

 

Ravista ennen käyttöä. Käsittele puhdas, kylmä ja viileä pinta puhtaalla laikalla. Kaada neljä runsasta, noin 2,5 senttiä leveää pisaraa laikalle. Levitä käsiteltävälle pinnalle pienimmällä nopeudella, ja hio pinta epäkeskokiillotuskoneen nopeudella 6 kunne tuote muuttuu läpinäkymättömästä kirkkaaksi. Älä hio kuivaa pintaa. Tuotteen koostumus pitää sen kosteana läpi käsittelyn, mikä ehkäisee pyörrejälkien muodostumista. Pyyhi tuote mikrokuituliinalla.

 

 

Kiillottaminen

 

Kiillotusaine Ultimate polish on suunniteltu pienten virheiden korjaamiseen ja kiillon syventämiseen sellaisenaan. Ei sisällä vahoja, silikonia tai täyteaineita. Turvallinen maalaamokäytössä. Vesipohjainen koostumus tekee käytöstä helppoa ja nopeaa.

 

Ravista ennen käyttöä. Käytä mustalla laikalla. Käsittele puhdas, kylmä ja viileä pinta puhtaalla laikalla. Kaada neljä runsasta, noin 2,5 senttiä leveää pisaraa laikalle. Levitä käsiteltävälle pinnalle pienimmällä nopeudella, ja hio pinta epäkeskokiillotuskoneen nopeudella 3 kunnes tuote muuttuu läpinäkymättömästä kirkkaaksi. Älä hio kuivaa pintaa. Tuotteen koostumus pitää sen kosteana läpi käsittelyn, mikä ehkäisee pyörrejälkien muodostumista. Pyyhi tuote pinnalta puhtaalla mikrokuituliinalla.

 

 

Viimeistely

 

Viimeistele Protective Glaze hengittävällä ja kestävällä suojaehosteella. Protective Glaze kruunaa

käsittelyn PACE-järjestelmällä. Helppo levittää ja pyyhkiä. Antaa helpon ja nopean kiillon käsitellylle autolle. Suojaa tehokkaasti myös vastamaalattuja autoja, ehkäisten maalin kuivumiseen liittyviä pintavaurioita. Voidaan käyttää myös ehosteena käsittelemättömille ajoneuvoille.

 

Ravistetaan ennen käyttöä. Käytä mikrokuituliinalla tai mustalla laikalla. Käsittele puhdas, kylmä ja viileä pinta puhtaalla laikalla. Kaada neljä runsasta, noin 2,5 senttiä leveää pisaraa laikalle. Käsittele pinta paneeli kerrallaan. Levitä käsiteltävälle pinnalle pienimmällä nopeudella, anna samentua, ja hio pienimmällä nopeudella kerran. Pyyhi pinta lopuksi mikrokuituliinalla.

 

 

Please reload