Mikä on paras Rupes-työkalu aloittelijalle?

Päivitetty: 27. elo 2020

Kiillotuskoneen valinta ei ole koskaan helppo ratkaisu – etenkään, kun kyseessä on ensimmäinen kone. Markkinoilla on monia vaihtoehtoja, ja erilaisten koneiden ominaisuuksien vertaileminen on aloittelijalle usein haastavaa.


Kysymys aloittelijalle parhaiten sopivasta koneesta ei myöskään ole täysin suoraviivainen – sopiva kone riippuu myös käyttäjän omasta mausta ja ominaisuuksien tärkeysjärjestyksestä. Esittelemmän tässä kaksi Rupes -kiillotuskonetta, jotka soveltuvat erinomaisesti uuden myllyttäjän ensimmäiseksi koneeksi.


Rupes Mille – pakotettu epäkeskokiillotuskone


Erinomainen ensimmäinen kiillotuskone on Rupes Mille – pakotettu epäkeskokiillotuskone. Se on erinomainen kone opettelua varten, koske sen käyttö ei edellytä erityistä teknistä kokemusta myllytyksestä. Siksi kynnys sen käyttöön on suhteellisen matala.


Mille on myös turvallinen kone, jolla on vaikea aiheuttaa vakavia vahinkoja. Se antaa luotettavasti varsin pätevän hiontatuloksen – ei välttämättä näyttelykelpoista kiiltoa, mutta hyvän lopputuloksen kuitenkin.


Lue lisätiedot verkkokaupasta:


LHR15ES – vapaasti liikkuva epäkeskokiillotuskone


LHR15ES on hyvä aloittelijan kiillotuskone siksi, että se on turvallinen käyttää ja suhteessa edullinen ostaa. Se on Rupes BigFoot -kiillotuskonesarjan ensimmäinen osa, joka on ollut markkinoilla jo hyvän aikaa.


Se on erittäin pätevä ensimmäinen vapaasti pyörivä epäkeskokone sellaisesta kiinnostuneelle. Se ei missään nimessä ole markkinoiden uusin innovatio, mutta tämän ei missään nimessä pidä antaa hämätä. LHR15ES on kaikkea paitsi vanhentunutta teknologiaan – tästä kielii myös sen jatkuvat myyntisuosio ammattiasiakkaittemme keskuudessa.


Kaiken kaikkiaan LHR15ES on erittäin hyvä laite opetella epäkeskokiillotuskoneen käyttöä.


Lue lisätiedot verkkokaupasta:


Lue lisää myllyttämisestä täältä.

© 2015 Presco Oy

Asiakaspalvelu - 0400 171 727  - www.presco.fi - Onkkaalantie 33 - 36600 Pälkäne

Eikö haluamaasi tuotetta löydy vielä verkkokauppamme valikoimasta?

Päivitämme uusia tuotteita verkkokauppaan.
Voit lähettää sähköpostilla toivomuksesi uusista tuotteista: info@presco.fi