top of page

Presta 2-step kiillotusjärjestelmä

Päivitetty: 27. elok. 2020

Presta 2-step hionta- ja kiillotustuotteiden kokonaisuus on suunniteltu nopeuttamaan ja yksinkertaistamaan auton käsittelyä. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja vesipohjaisia, jolloin siivoaminen käsittelyn jälkeen olisi mahdollisimman helppoa. Sarjan osat on suunniteltu toimimaan kokonaisuutena, ja takaavat näin parhaan mahdollisen tuloksen.


Presta 2-step kaksivaiheinen hionta ja kiillotus

Tuotteet on suunniteltu kaksivaiheiseen hiontaan/kiillotukseen. Hiontaan on tarjolla Cutting Compound sekä Max Cut Compound. Kiillotukseen on tarjolla Finishing Polish. Käsittely viimeistellään esimerkiksi Fast Wax -vahalla.


Step 1: Cutting Compound on Prestan nopein ja suorituskykyisin hionta-aine. Se poistaa 1200-karkeusasteisia naarmuja niin uusilta kuin vanhoilta lakkapinnoilta. Se sopii käytettäväksi yhdessä Prestan valkoisen vohvelilaikan kanssa.Step 1: Max Cut on tarkoitettu poistamaan karkeusasteeltaan 1500 tai hienompia naarmuja. Se soveltuu käytettäväksi kovilla lakkapinnoilla.Step 2: Finishing Polish yhdistää kiillotuksen ja pyörrejälkien poiston, nopeuttaen näin käsittelyä entisestään. Se mahdollistaa raikkaan, syvän kiillon sekä hologrammittoman lopputuloksen yhdellä käsittelyllä. Finishing Polish sopii käytettäväksi Prestan harmaan vohvelilaikan kanssa.Viimeistele käsitettely vahalla. Mikäli pyritään pitämään käsittelyn kesto nopeana, tähän soveltuu esimerkiksi Prestan Fast Wax.

bottom of page