top of page

Helpota siivousta hionnan jälkeen

Päivitetty: 27. elok. 2020

Jokaiselle ammattilaiselle lienee selvää, että koneen pyöriessä useita tuhansia kierroksia minuutissa hiomapölyä päätyy joka puolelle, olipa käyttäjä miten kokenut tahansa. Tämä huolimatta siitä, että nykyaikaiset tuotteet on suunniteltu välttämään roiskumista. Muutamalla varotoimella tätä työtä on toki hieman mahdollista helpottaa.

auton puhdistaminen

Peitä ikkunat ja pyyhkijöiden ura paperilla tai pyyhkeellä. Näin vältyt hankalien paikkojen puhdistamiselta ja ikkunoiden pesemiseltä uudestaan käsittelyn jälkeen. Mikäli käytät Malcon tai Prestan tuotteita, riskiä hiontajämien kuivumisesta ja tarttumisesta lasiin ei juuri pitäisi olla, mutta joillain tuotemerkeillä tämäkin on otettava huomioon.


Pidä laikka puhtaana ja puhdista se myös käsittelyn aikana. Puhdas laikka imee irtonaista materiaalia itseensä, joten kylläinen laikka tarkoittaa enempää roisketta. Lue tarkemmin laikan puhdistamisesta kesken projektin täältä. Älä unohda puhdistaa laikkaa huolellisesti myös käytön jälkeen.


Puhdista jämät pinnalta paineilmalla. Jos tiloissasi on mahdollisuus käyttää paineilmaa, hyödynnä tätä hionnan jälkeen. Puhaltamalla ylimääräiset hiontajämät irtoavat helposti ja aiheuttamatta vahinkoa vasta käsitellylle pinnalle.


Pyyhi ovenkahvat ja ovien rajat. Nämä alueet jäävät herkästi käsittelemättä, antaen asiakkaallesi huonon vaikutelma. Pienellä vaivalla voit parantaa asiakaskokemusta ja varmistaa asiakkaan paluun.


Vahaa auto! Käsiteltyäsi auton kovalla vaivalla vaha paitsi korostaa työsi tulosta, myös suojelee pintaa ja säilyttää vaikutelman pidemmän aikaa. Älä luota asiakkaan vahaavan autoa itse, vaan pelaa varman päälle.

bottom of page